Succes Verzekerd - Werkwijze

 

De Succes Verzekerd methode

In een vrijblijvende, wederzijdse kennismaking bespreken we je vraag. Ik kan dan beoordelen of de vraag past binnen mijn werkgebied of dat je mogelijk meer bent gebaat bij een ander soort interventie. Je hebt tegelijkertijd zelf ook de mogelijkheid om te beoordelen of je een vervolg wilt geven aan de kennismaking. 

Na de kennismaking plannen we een intakegesprek. Ik zal je vervolgens vragen om een week lang je eetgewoonten bij te houden. In het intakegesprek zal ik aanvullende vragen stellen over o.a. je eet- en beweeggewoonten. 

Na het intakegesprek zullen we een eerste consult plannen om de analyse van je eet- en beweeggewoonten en het daaruit volgende advies te bespreken. Met het advies ga je vervolgens zelf thuis aan de slag met behulp van gerichte opdrachten die we bespreken in de vervolgconsulten. 

Het traject bestaat totaal uit 11 consulten waarin 3 hoofdthema's worden behandeld:

  • "Van vullen naar voeden"
  • "Inspanning en ontspanning"
  • "Mijn eetgedrag"

 

In principe vinden alle gesprekken plaats in de praktijkruimte van Gezond Gewicht a&b. Indien het niet mogelijk is  om naar de praktijk toe te komen, dan bespreken we samen welke alternatieve mogelijkheden er zijn.

 

NIEUW!!: Nu ook mogelijk: begeleiding op afstand! Woon je niet in de buurt van Alphen aan den Rijn, maar spreekt mijn werkwijze je wel aan, dan is het mogelijk om de consulten plaats te laten vinden via Skype.